^ TOP
 
 
SLAID-SIMEON.jpg

ТРЕВНИ СМЕСКИ ТРЕВЕН ЧИМ ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Озеленяване ТРЕВНИ СМЕСКИ TOTEX Озеленяване ТРЕВЕН ЧИМ TOTEX Озеленяване TOTEX

ФРЕНСКИ ТРЕВНИ СМЕСКИ ДАТСКИ ТРЕВНИ СМЕСКИ ХИДРОПОСЕВ

Озеленяване ФРЕНСКИ ТРЕВНИ СМЕСКИ Озеленяване ДАТСКИ ТРЕВНИ СМЕСКИ Озеленяване ХИДРОПОСЕВ

ТОТЕХ… там където всичко, винаги е зелено!

ТОТЕХ е създадена през 1993г., с основна дейност търговия с тревни смески; озеленяване - всички аспекти от лицензирано проектиране на външни и вътрешни пространства до тяхното изграждане, изпълнение и консултиране в годините. ТОТЕХ е първи производител на тревен чим и единствен по мащаби и досега в България. Ние сме една от малкото български фирми, която предлага всички методи за изграждане на тревни площи – сухо засяване, зачимяване /полагане на тревни рула/, засяване с хидропосев със собствени семена и собствени чимове.
Ние сме и оставаме първата българска фирма тръгнала по пътя към европейско качество в озеленяването с авангардната идея за производство на тревен чим, фирма с респектираща толерантност към всеки клиент в озеленяването и на малката частна градинка, и на големия двор, стадион, голф игрище...Ние развиваме нашите идеи и отново първи за страната, внедрихме в производството си модерни технологии за изграждане на спортни терени и производство на чимове/ BIG roll/ за тях. Екип

ТРЕВЕН ЧИМ

Тревен чим - тази естетическа категория в ландшафтното озеленяване стана достъпна и известна в България благодарение на новаторския дух и упоритостта на собственика на ТОТЕХ - ландш. арх. Тошко Тодоров.
ТОТЕХ е и единствената българска фирма член на Световната организация на производителите на тревен чим – TPI Turfgrass Producers Internacional.
Затвореният цикъл - внос на сeмена за всякакъв тип тревни площи, влагането им в производство на тревен чим и реализирането му във всички възможни приложения за озеленяване на дворове, обществени пространста, хотели, ресторанти, училища и детски градини, кътове за отдих и почивни бази, стадиони и спортни комплекси и още много други са приоритет само на ТОТЕХ.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

За утвърждаването на знаковото име на ТОТЕХ в Българския озеленителски бранш не малка роля играе и професионализма, и любовта на екипът на фирмата, който се занимава с проектиране, изпълнение и изграждане на всички видове зелени площи и който ще реализира идеите Ви за градината, за която винаги сте мечтали.
Нашите ландшафтни архитекти бързо и коректно ще Ви предложат идейни решения за организиране на Вашия двор, парк, градина, балкон или покривна тераса, офис, вилно селище, или зеленото пространство около новопостроената Ви кооперация. Ще подготвят, проектират и узаконят всички възложени от Вас проекти. Ние изработваме експертни оценки на растителност и предлагаме консултации в областта на ландшафтната архитектура и озеленяването с доказали себе си специалисти.
Изпълняваме озеленяване /градински дизайн/, зачимяване и затревяване на малки и по-мащабни частни градини и дворове, както и на обществени зелени площи, интериорно озеленяване, покривно озеленяване, вертикално озеленяване, проектиране и изграждане на фън шуй градини, озеленяване на вилни селища, хотелски комплекси, заведения и ресторанти, полагане на тревни чимове, затревяване или засяване с хидропосев на стадиони, конни бази, бейзболни игрища, терени за голф, футбол, ръгби и всякакъв по-малък тип спортни съоръжения и комплекси. Предлагаме и реконструкция и обновяване на вече изградени тревни площи. Изграждаме водни ефекти и каскади, скални цветни кътове и алпинеуми в частни дворове и обществени паркове.
Озеленяването и изграждането на всички обекти е свързано и с проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи, подбор и доставка на най-подходящите растителни видове. Работим с елитен посадъчен материал - едроразмерни дървета, вечнозелени и листопадни храсти, цветя, луковици, семена, почвен субстрат. Доставяме  хумусна почва на конкурентни цени.

ТРЕВНИ СМЕСКИ

Дългогодишното ни сътрудничеството с водещите европейски и световни лидери CARNEAU - Франция и DLF Trifolium - Дания в областта на производството на тревни семена, ни дава възможност да поддържаме богат асортимент: от райграс до над 20 вида тревни смески, които покриват целия спектър от изисквания за създаване на всички типове зелени площи. В ТОТЕХ се предлагат и  специфични тревни видове и техните култивари, които се използват като алтернатива на "английската морава" за направата на различни типове терени - спортни и паркови тревни площи, партерни и представителни тревни пространства, тревни терени с интензивно натоварване, слънчеви или засенчени участъци.
Гамата от тревни смески се допълва и от специално създадените от нас смески от отделни видове треви и техните култивари, комбинирани за нашите почвени и климатични условия. Тези продукти с марка ТОТЕХ са наложени и предпочитани в България вече 20 години, както от масовия клиент, така и от фирмите за озеленяване. Знак за безспорните предимства на предлаганите от нас семена е и факта, че повече от 80% от градинските центрове и колегите ландшафтни архитекти в страната са наши редовни клиенти.
Тревите, предлагани от нас, покриват почти цяла България, а качеството на тревните семена е доказано и при такива взискателни клиенти като Българска Голф Асоциация, голф игрищата в Ихтиман, Равно Поле, Правец, Каварна и Разлог, Йордан Лечков - хотелски комплекс гр.Сливен, централния футболен терен на ФК Славия, тренировъчните игрища на ФК Левски и ЦСКА, ФК Ботев Пловдив, както и много други по-малки спортни терени.

ХИДРОПОСЕВ

Фирмата непрекъснато разширява и обогатява своята гама от услуги и от няколко години предлага на своите клиенти и затревяване чрез хидропосев - бърз, лесен и достъпен метод за затревяване и овладяване на почвената ерозия при наклонени терени.

Тревни смески:

0887 573 200

0887 573 200

Тревен чим:

0888 573 200

0888 573 200

CERT Quality Assurance ISO 9001 QMSCERT Cert. No. 300714/4757© Всички права на интелектуална собственост върху totex.net включително, но не самотекстове, изображения, база данни, графики и илюстрации, публикувани на сайтапринадлежат на ТОТЕХ ЕООД.
При използване на информация от този уеб сайт позоваването на totex.net е задължително.

 ©

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Тел: +3592 / 9 544 544        
Факс: +359 2 / 9 545 000
GSM: +359 887 573 200
E-mail:office@totex.net