Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Скъпи клиенти, Благодарим Ви, че избрахте да пазарувате в totex.net.

Ние целим да постигнем най-доброто обслужване, отлични цени и бързи доставки!

Екипът на ТОТЕХ ЕООД с удоволствие ще отдели време за изготвяне на индивидуални оферти според Вашите изисквания и нужди. По този начин Вие, нашите клиенти, можете да се възползвате от най-доброто на пазара и нашите професионални съвети.

Желаем Ви приятно пазаруване в нашият онлайн магазин или заповядайте на място в:

гр. София, кв. „Манастирски ливади“, ул.Казбек“ 31,

където нашият лъчезарен екип с удоволствие ще Ви посрещне и консултира!

Фирма ТОТЕХ ЕООД изпълнява заявки с наложен платеж с куриерска фирма Еконт Експрес. Доставките са за сметка на купувача.

СРОКОВЕ И МЕТОДИ ЗА  ДОСТАВКА:
Срокът за доставка включва обработката на поръчката и нейната доставка с куриер до посочено от вас място в България. Доставката се извършва в работно време /от 9 до 18 ч/. За доставки в град София, срока е 1 до 2 работни дни от поръчката, а за България е 2 до 3 работни дни от поръчката. Моля ви посочете адрес за доставка, на което има кой да получи пратката в работно време. Куриерската фирма ще се свърже с вас на посочения от вас телефонен номер чрез SМS или телефонно обаждане за да уточни деня и ориентировъчен час на доставка. Срокът за доставка е до 2 работни дни и започва да тече от момента на потвърждение на поръчката. Всички поръчки в онлайн магазина се потвърждават по телефон или e-mail.

СТАТУС НА ПОРЪЧКАТА:
Ако пазарувате, като регистриран потребител и се получи забавяне на поръчката извън оказаните срокове за доставка, може да направите проверка на статуса на тел: 0887 573 200.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

*Наложен платеж – продуктите и доставката, указана във вашата поръчка се заплащат на куриерската фирма при доставка.

При поръчка Вие се съгласявате с Условията за ползване на магазина.

108

Your Cart