Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

При интензивно натоварените тревни площи ремонта е неизбежен.

Предлагаме богата гама от варианти за реконструкция на спортни терени.

Използваме модерни,професионални, високоефективни машини за отделните операции и възстановяваме бързо и качествено тревата.

С производството на тревните чимове сме придобили ценен практически опит. Познаваме в детайл физиологията, динамиката и проблемите при развитието на тревата. Качеството на нашите тревни рула е гарантирано през всички сезони, за разлика от неясния внос на чимове.
Ние изпълняваме различни по диапазон проекти за изграждане, ремонт и реконструкция на тревни терени на стадиони, спортни площадки, голф игрища, конни бази, детски площадки, паркове градини и др.Това позволява да управляваме целия проект, включително дизайн, планиране, земните работи оформянето, крайната подготовка, повърхностен монтаж на тревните чимове.
Ремонта на стадиони с големи рула тревен чим, от изрязването, през нивелацията на терена до полагането им е все още единствено и само наше предимство в България.

ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО И ВИДА НА ТРЕВНАТА ПОКРИВКА ПРЕДЛАГАМЕ

Подсяване, с висококачествени тревни смески, устойчиви на натоварване, изхабяване и накъсване.Семената, които използваме притежават оптимална кълняемост в рамките само на седмица.Образуват здрава и дълбока коренова система. Подсяването на тревата може да бъде частично или цялостно в зависимост от състоянието на терена.


Реконструкция на стадиони с подмяна на чимове. Приложимо при силно изхабените участъци, които не подлежат на възстановяване. Извършваме ремонта с както със стандартни/малки/, така и с големи рула тревен чим. Имаме техническото оборудване за изрязване на старите чимове, пренивелиране на терена и възможност за бърза доставка и монтаж и на големи, и на малки рула тревен чим.


Почвено торене и листно подхранване на тревата. Възстановява и стимулира на здравината и издържливостта на натоварване.Спомага за снабдяването на корените с необходимите хранителни вещества и устойчивостта им на болести. Подобрява  интензивността на цвета.Тревата придобива по-добра толерантност към стресовите фактори - горещина,студ, заболявания.Използваме високоефективни и качествени минерални торове, които гарантират бърз и траен ефект.  Извършваме и платени консултации на място, след което получавате пълна програма за торене и подхранване на вашата трева.


Ремонт за подобряване на повърхностното водоотичане, посредством нарязване на тревното покритие на дълбочина до 25см. Използваме съвременна техника, специални дренатори, които разрязват тревният чим и освобождават пътя на водата до дренажите. Икономически рентабилен вариант без ремонт на дренажната система. Препоръчително е да се прилага се всеки сезон.Еднократно или като част от договорен абонаментен план за поддръжка.

Предлагаме още аериране, вертикутиране, опесъчаване, пръскане с препарати за растителна защита на спортни тревни килими със съответните специализирани машини.

На базата на дългогодишния опит и многото изпълнени обекти, консултантската дейност на фирмата е много добре развита.

Специалистите в ТОТЕХ са запознати с всички изисквания на видовете спортни терени и адекватно и бързо реагират при възникнал проблем.

Предлагаме специализирани консултации,с изготвяне на схема за поддръжка,за съответния тип спортна тревна площ.Получавате пълна програма за грижата за вашата трева.

ИЗБЕРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
0

Your Cart