Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Искате да имате плътен, мек и сочно-зелен тревен килим  в двора си за часове?

Как за ден от калния, скучен и одрипан двор, градината ви да се превърне в зелена приказка?

Възможно е! С тревен чим от ТОТЕХ -  професионално отгледана трева  в продължение на минимум  година.

Тревеният чим е начина, по който може да пренесете трева от едно място на друго.

Предназначен е за моментално и трайно създаване на всякакъв тип тревни площи. Модерен и сигурен продукт, с който бързо и безпроблемно се затревяват всякакви терени.

Отгледан в България и абсолютно приспособен към нашите условия. Чист от плевели. Устойчив на болести.

С тревният чим бързо и лесно получавате веднага тревен килим. Полага се през цялата година, с изключение на периодите, когато почвата е замръзнала. Произвеждаме и го предлагаме във вид на рула, армиран с полиетиленова мрежа за подсилване на здравината.

Тревният чим е уникален продукт, който не може да бъде обект на внос. Лесно се задушава и може да бъде повреден при транспортиране, особено през лятото...Ето защо за предпочитане е местното производство, което позволява чести и по-малки по обем доставки.

ОСВЕН ДА ЗАКУПИТЕ ПРИ НАС МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ И  ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ЧИМОВЕ. Ако станете наш клиент получавате:

  • Безплатна консултация на място или по мейл, за специфичните изисквания, как да подготвите терена за полагане на тревните рула.Ако не сте в състояние да се справите сами ние ще свършим това вместо вас.
  • Като наш клиент Вие сте с предимство в графика за доставка. Важно за бързо затревяване за партита, кинопродукции, откриване на офис сгради и други събития от временен характер, при които сроковете са съкратени.
  • Получавате разумни цени на услугата, на цени от производител, особено за по-големи терени.
  • Kратки срокове на изпълнение - капацитет до 2000 кв.м./на ден / големи рула и 1000кв.м/ден / малки рула /, при подготвен терен за зачимяване. Реагираме веднага. Изпълняваме всяка поставена задача бързо и качествено.
  • Безплатни професионални консултации за отглеждането на вашата трева или при евентуално възникнали проблеми.

Само в ТОТЕХ  може да поръчате доставка и монтаж на големи рула тревен чим, но трябва да имате предвид, че този размер чимове е подходящ само за изграждане на спортни терени или обширни паркови и дворни пространства. Полагането се извършва със специална машина.

Eдно руло е около 25кв.,.и тежи до 1000 кг. С механизираното полагане на чимове сроковете за изпълнение значително се съкращават. Този вид услуга, към настоящия момент, е само наш приоритет. Само в ТОТЕХ  може да поръчате доставка и монтаж на големи рула тревен чим.

ЗАЩО СМЕ ГОРДИ

Чимът с марка ТОТЕХ е факт. От 2000 г. и досега ние сме лидери в производството на тревен чим за България. Ние поставихме началото и осъществихме идеята за Българска марка тревни рула.

Повече от петнадесет години предлагаме на нашите клиенти перфектен тревен килим на достъпни цени, продукт съобразен с нашия климат и нашите почви, качество, което гарантира устойчивост на създадените с нашите тревни чимове, тревни терени.

За иновативния си подход в озеленяването през 2003 г. фирмата е наградена със златен медал на изложението "Произведено в България". ТОТЕХ е и единствената българска фирма член на Международната организация на производителите на тревен чим TPI /Turfgrass Producers Internacional/.

 

ЗА НАС ЩЕ БЪДЕ УДОВОЛСТВИЕ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО

ИСКАТЕ ПЕРФЕКТЕН ТРЕВЕН КИЛИМ
0

Your Cart