logo totex
tel  0887 573 200     clock  08:00 – 17:00 часа     tel София, ул. Чепинско шосе 41
clock  08:00 – 17:00 часа
РЪКОВОДСТВО
ТРЕВНА ПЛОЩ
РЪКОВОДСТВО
ТРЕВНА ПЛОЩ
Спортни терени изграждане - ТОТЕХ

Перфектен тревен килим, затревяване, зачимяване – безспорно ТОТЕХ е една от най-търсените фирми, когато има необходимост от този вид услуги при строителството на спортни терени.

Спортни терени изграждане - ТОТЕХ-2

Предлагаме цялостно изграждане на всички видове спортни тревни площи – футболни стадиони, голф игрища, ръгби, конни бази и други интензивно натоварени тревни терени. ТОТЕХ е единствен мащабен производител на тревен чим в България и възможността да работи с чимове собствено производство, го правят конкурентно способен и предпочитан в избора на изпълнител и консултант при строежа и поддръжката на спортни терени

25 години внасяме професионални, специализирани семена за спортни терени. Тези тревни смески доказаха в практиката, своите изключителни качества при създаването на множество стадиони. Разполагаме с целия набор от професионална техника, необходима за изграждане на спортни тревни площи и всякакъв вид естествени спортни тревни настилки.

ПРИ СТРОИТЕЛСТВО НА СПОРТНИ ТЕРЕНИ ИЗПЪЛНЯВАМЕ:

Спортни терени изграждане - ТОТЕХ

Площна нивелация с лазарен грейдер

Извършва с изключителна точност подготовката на терена. Прецизната изработка и спазването на зададените наклони е възможна само с този вид нивелация. Постига се идеално равна повърхност и се прецизира точен наклон. Отличеният краен резултат е гарантиран. Спестяват се време и средства. Прецизната изработка на терените за стадиони е от съществено значение, тъй като трябва да се осигурят оптимални условия за играчите и да се сведе до минимум възможността от евентуални контузии. Нивелацията с лазерен грейдер е приложима не само за стадиони. При работа с този тип техника се осигурява постоянен контрол върху процеса на изработка на терена, като се постига точност на зададените наклони до 2-3 мм. Може да се приложи и при изграждането на големи обекти за озеленяване, при изграждането на паркинги и други строителни обекти. Изработката на идеално равна повърхност, намалява значително разходите за строителни материали.

Спортни терени изграждане - ТОТЕХ

Обработка на терена преди засяване с обратна фреза

За да се подготви качествено леглото за семената на тревните смески се налага да се извършват много трудоемки операции, влага се много ръчен труд. Ние предлагаме обработка на терена със специализирана обратна фреза и сеялка, която чрез еднократно минаване извършва няколко операции едновренено, а именно: разрохква повърхностния почвен слой с дебелина до 10 см, сепарира частиците в него, като по-едрите включително камъни (до 8 см) остават в долния слой, а на повърхността се разпределя слой от рохкава почва, в която се засяват семената.

Тази машина намира широко приложение при изграждане на спортни терени с нисък бюджет, както и в озеленяването на големи или по-малки обекти. Приложима при реконструкция на стадиони и спортни игрища, там където се налагат евтини ремонти. Подходяща за затревяване на междуредията на овощни масиви или медоносни поляни. Чисто, икономически рентабилно и бързо обработване на терена.

Спортни терени изграждане - ТОТЕХ

Армиране при засяване, с полиетиленова мрежа

Чрез тях се повишава издържливостта на тревата принатоварване. ТОТЕХ е единствената фирма в България, която предлага прилагането на този вид технология, респективно този вид услуга. Изграждането на спортни терени чрез полагане на специална полиетиленова мрежа преди засяване, усилва значително устойчивостта на тревата на натоварване. Армирането на терена, в комбинация с правилно подбраните тревни смески устойчиви на натоварване, гарантират качеството на тревната покривка.

Ние предлагаме изграждане на спортни терени по тази технология, което включва:

Засяване на най-добрите сортове семена, чрез сух посев преди полагане на мрежата
Хидропосев със специализирани спортни тревни смески, след полагане на мрежата.

Спортни терени изграждане - ТОТЕХ

Mашинно сухо засяване на сортове семена, устойчиви на натоварване и изхабяване

Totex разполага с различни машини и разнообразна техника за засяване на специализирани сортове тревни семена при изграждането футболни и голф игрища, спортни терени и детски площадки, както и по-малки сеялки за създаване на перфектни тревни площи в паркове и частни градини.
Равномерното засяване на правилната дълбочина, на тревните семена гарантира успеха при създаването на тревната площ. Използването на специализирана техника при засяването на стадиони и спортни терени е задължително.

Предлагаме и механизирано подсяване с тревни смески, за сгъстяване на тревните терени на вече изградени стадиони. Прилага се при износени, вследствие интензивно натоварване тревни площи на стадиони, спортни терени или при поддръжката на частни  градини. Специализираната техника за презасяване се прилага при ремонта и възстановяването на тревните терени на футболни стадиони, голф игрища, конни бази, детски площадки и др.

Спортни терени изграждане - ТОТЕХ

Засяване на стадиони с хидропосев

Използването на хидропосев при изграждането на спортни и футболни терени безспорно се доказа във времето. Ние не само разполагаме със собствена техника и имаме богат опит при прилагането й. С хидропосев сме затревили повече от 100 000 кв.м. футболни терени. Чрез хидропосев изградихме перфектна тревна покривка на стадионите в спортен комплекс „Коматево“, стадионите във Враца, Хисаря, Елена и още много други по-малки игрища. За усилване на здравината на тревната покривка, предлагаме и допълнително армиране с полиетиленова мрежа, положена със специализирана техника за полагането й.

Инвестицията в професионални машини за израждане на спортни терени ни предоставя конкурентното предимство да действаме бързо и качествено. В прилагането на технологията хидропосев разполагаме с добре обучени специалисти със завиден, практически опит.

Спортни терени изграждане - ТОТЕХ

Професионално зачимяване на стадиони с полагане на големи рула / (big rolls) тревен чим

ТОТЕХ е единствената българска фирма, кoято полага BIG ROLL /големи рула тревен чим/ и разполага със собствена техника за това. Имаме реален опит, натрупан при доставката и монтажа на над 100 000 кв.м. тревни чимове за стадиони. Ние сме най-мащабния производител на тревен чим в България и възможността да работим с чимове собствено производство, ни прави изключително конкурентно способни. Доставихме, положихме и изградихме с големи рула  чим тревните терени на стадионите в СК на БФС “ Бояна“, стадион „Олимпик“, гр. Твърдица, „Локомотив“, гр. Дряново, „Димитровец“, с. Ковачевци.

Aвтоматизирани поливни системи за стадион

Изграждане на поливни системи

Спортни терени изграждане - ТОТЕХ

Изграждане на дренажни системи

Спортни терени изграждане - ТОТЕХ

ЗА ЦЯЛОСТНО ИЗГРАЖДАНЕ НА СПОРТНИ ТЕРЕНИ РАЗПОЛАГАМЕ СЪС СОБСТВЕН ЕКИП ЗА:

  • проучване и проектиране
    заснемане и
  • изпълнение на вертикална планировка на спортни терени

Нашите специалисти са запознати с всички изисквания и правила за изграждане на различните видове спортни терени. Адекватно и бързо реагират при всички възникнали проблеми. Имаме реално изпълнени много обекти и съответно опит. Ето защо мнението ни, като консултанти за спортни тревни терени е търсено и ценено на високо ниво.

Затвореният цикъл – проучване и проектиране, собствено производство на тревен чим и дистрибуция на семена, доставка и монтаж на тревни чимове, изграждане и последващи професионални консултации е удобство, което клиентите предпочитат.

При нас клиентите получават гарантирано високо качество на достъпни цени.

Иматe възможността да избиратe измежду всички методи на затревяване – затревяване, зачимяване, засяване с хидропосев.

Нашите услуги са ориентирани към вашето удовлетворение от постигнатите резултати.

Отговорността и съвестното изпълнение на всяка поставена задача са причина за успеха на всички реализирани проекти.

ПУБЛИКАЦИИ
ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ
Продуктов каталог
Тревни смески
Специализирани тревни семена
Специализирани
тревни семена
Тревни смески за слънце
Тревни смески
за слънце
СУХОУСТОЙЧИВИ ТРЕВНИ СМЕСКИ
Сухоустойчиви
тревни смески
Тревен чим - ТОТЕХ
Тревен чим
Борба с вредители
Борба с вредители
Универсални тревни смески
Универсални
тревни смески
Тревни смески за сянка
Тревни смески
за сянка
тревни-смески-за-спорт
Тревни смески
за спорт
Тревни смески за подсяване
Тревни смески за подсяване
Градински инструменти
Градински инструменти
Бяла детелина
Торове за трева
Торове за трева
За домашни любимци
За домашни любимци
Семена за цветя и трева
Семена за цветя и трева
Затревяване - ТОТЕХ
Троскот
Професионална техника
Професионална техника
Дихондра
Дихондра
водоспестяващи
Водоспестяващи

30 години опит в озеленяването
ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Озеленяване изграждане - ТОТЕХ
ОЗЕЛЕНЯВАНЕ
Тревен чим - ТОТЕХ
ЗАЧИМЯВАНЕ
Спортни терени - строителство - ТОТЕХ
СПОРТНИ ТЕРЕНИ СТРОИТЕЛСТВО
Хидропосев - ТОТЕХ
ХИДРОПОСЕВ
Затревяване - ТОТЕХ
ЗАТРЕВЯВАНЕ
ПОДДРЪЖКА НА СПОРТНИ ТЕРЕНИ
ПОДДРЪЖКА НА СПОРТНИ ТЕРЕНИ
РЕКОНСТРУКЦИЯ НА СТАДИОНИ
РЕКОНСТРУКЦИЯ НА СТАДИОНИ
ПОЛИВНИ-СИСТЕМИ
ПОЛИВНИ СИСТЕМИ
logo totex

Продажби тревни смески и тревен чим

tel  0887 573 200     clock  08:00 – 17:00 часа

Лице за контакт : Павлина Тодорова

GPS координати: 42.7362422, 23.3946675

София 1849, ул. Чепинско шосе 41
⦿ ЛОКАЦИЯ

Варна 9110, с. Старо Орахово
⦿ ЛОКАЦИЯ

тревен чим

logo_totex.Ltd
За поръчки на тел.: 0887 573 200